Wil jij leren naar je volle potentie te leven?

Word dan een GOALCHASER!Het borrelt … het broeit …

Al tijden loop je rond met zo’n gevoel van “Is dit het nou?”

“Ga ik op deze manier oud worden? Ga ik hier geen spijt van krijgen?”

En ineens weet je het! Je gaat dat doen wat je altijd al wilde. Die ene cursus! Of beginnen met afvallen! Het hardlopen weer oppakken! Stoppen met roken! YES, je gaat er weer voor!!

Totdat je een paar weken later op de bank zit en je je afvraagt hoe je nog maar kortgeleden hier zo enthousiast aan begonnen was. Waar is die motivatie gebleven? Hoe kan dit??

Je maakt jezelf wijs: “Ach… ik moet ook niet zeuren, het is goed zo. Ik heb niks te klagen, waarom wil ik altijd meer? Waarom moet het altijd anders, beter?”

"Had ik maar ..."Dus zo sukkelt je leventje verder en de tijd staat niet stil. Zo af en toe steekt dat gevoel weer de kop op, maar het lukt je om het de kop weer in te drukken. Je wordt ouder en zegt tegen jezelf dat het nu geen zin meer heeft om het roer om te gooien. Je hebt de boot gemist, so be it. Het is zoals het is. 


Maar als je heel eerlijk bent, dan ben je niet optimaal gelukkig. Je voelt dat er zoveel meer in je zit. Zoveel meer potentie dan dat je nu laat zien. Het is als een vulkaan die op uitbarsten staat, maar je weet gewoon niet hoe!


Wat we wel weten, is dat mensen op hun sterfbed meestal aangeven dat ze spijt hebben van de dingen die ze NIET hebben gedaan. Dat ze te veel geluisterd hebben naar het stemmetje dat hen klein hield. Het stemmetje dat ze wilde behoeden voor vallen, voor falen, voor verandering. En omdat ze daar te lang en te vaak naar geluisterd hebben, zijn ze hun passie misgelopen. “Had ik maar…” is het ergste dat er is, want er is geen weg meer terug.

GoalchasersOp dit gevoel is het nieuwe online programma GOALCHASERS gebaseerd. Of eigenlijk op het voorkomen van dit gevoel. Het mag niet zo zijn dat jij je volle potentie niet benut, je hebt je kwaliteiten niet voor niets gekregen! En of dat is op het gebied van je gezondheid, van je werk, van je relatie, van je financiële situatie, van je persoonlijke ontwikkeling, dat maakt niet uit. Je hebt een doel na te streven!


Ik geloof er heilig in dat zelfontplooiing je een gelukkig en rijker mens maakt. We zeggen niet voor niets op ons 50ste “ik zou best 20 willen zijn, maar dan met de wijsheid van nu!”. Dat zegt alles! Wijzer worden, jezelf ontwikkelen, je angsten in de ogen aankijken en ze overwinnen, dat geeft je power!!

Wat ga je leren?

In GOALCHASERS ga jij leren naar je volle potentie te leven. Welk doel jij ook voor ogen hebt, de strategieën om jouw finish te bereiken zijn hetzelfde. Je gaat leren:


 • Denken vanuit mogelijkheden i.p.v. vanuit problemen
 • Jezelf groots te zien i.p.v. jezelf klein te houden
 • Welke stappen je moet zetten als je een doel voor ogen hebt
 • Hoe je focus houdt als alles tegenzit
 • Hoe je omgaat met een omgeving die jou niet stimuleert
 • Hoe je strategie bepaalt en jouw grote doel in kleine behapbare subdoelen hakt
 • Hoe je de strategie aan kunt passen, terwijl het doel onveranderd blijft
 • DAT ER VEEL MEER MOGELIJK IS DAN JIJ VOOR MOGELIJK HIELD!

 • Wil jij volgend jaar een woordje Spaans kunnen spreken, maar laat jij je tegenhouden omdat je een druk gezinsleven hebt? 
 • Wil jij graag maatje 38, maar roep je om het hardst dat maatje 42 ook goed is, omdat jij diep van binnen niet gelooft dat maat 38 voor jou haalbaar is?
 • Wil jij een andere baan maar zegt je omgeving dat je blij mag zijn dat je een goede baan hebt? 
 • Heb je jezelf zó voorgenomen dat je niet meer over jezelf heen laat lopen, maar gebeurt het elke keer weer? 
 • Heb je geen idee wat jouw doel is, maar wil je wel alles uit het leven halen? 
 • Of heb jij een ander doel, waarvan je denkt ‘ooit… ooit ga ik dat doen!’

Dan is dit het moment!

Want ik heb een waanzinnig cadeau voor je. Ik bied jou de kans om 6 maanden lang met mij te gaan werken aan jouw doel. Stel je eens voor wat je in 6 maanden kunt bereiken!

Dit nieuwe online programma gaat €1500,- kosten, maar ter ere van mijn 50ste verjaardag kan jij instappen voor de eenmalige investering van €50,-!


Ik doe mee!

Wat gaan we doen?

In GOAL CHASERS ga jij leren naar je volle potentie te leven

De inhoud is nog een beetje een verrassing, maar we trappen in ieder geval maandag 1 mei af! Daarna gaan we 6 maanden met elkaar aan de slag, in de vorm van webinars, een besloten community, een werkboek en nog veel meer tofs. Je bent tot niets verplicht, alles op jouw tempo, maar we gaan wel proberen om je een beetje uit je comfortzone te halen, want daar zit je groei!

Deze aanbieding geldt tot 27 april (that’s my birthday!)

Maar er is 1 maar ...

VOL=VOL en er is plek voor 50 vrouwen. Op dit moment hebben zich 35 vrouwen ingeschreven, het gaat hard. 


Dus mijn vraag aan jou… durf jij het aan om meer uit je leven te gaan halen? Ga jij samen met mij de uitdaging aan om jouw persoonlijke doel te gaan binnenslepen? 


Ik heb voor mezelf ook een doel gesteld voor de periode waarin we aan de slag gaan, dus je mag mij ook ‘accountable’ houden, net zoals ik bij jou zal doen. 


Ik kan niet wachten, 1 mei gaan we van start. Als ik net 50 geworden ben, met 50 ambitieuze vrouwen. Hoe ongelooflijk tof wordt dat?!


Ik hoop jou te zien… in GOALCHASERS!!

Liefs,

null

Wil jij ook GoalChaser worden?

Schrijf je dan snel in, want op is op!

Klik op de knop hieronder om je in te schrijven.