1-op-1 Coaching

Pak de controle weer terug!

Minimaal 6 maanden gaan wij, als wij een match zijn, samen aan de slag. Intensief, op alle fronten. Voeding, beweging, mindset, alles pakken we aan. Want als je je mindset niet aanpakt, dan gaat deze op: “Als je doet wat je deed, dan zul je krijgen wat je kreeg”

De eerste stap is een telefonisch gesprek waarin ik jouw verhaal aan kan horen en ik je eerlijk kan vertellen of ik je kan helpen. Indien wenselijk ontmoeten we elkaar “live” om nader kennis te maken. Als wij dan van beide kanten denken dat er een match is, dan gaan we jouw plan maken. Geen standaard plan, maar een plan dat voor jou geschreven is, gebaseerd op jouw wensen en mogelijkheden. Met als einddoel dat jij, letterlijk en figuurlijk, top in je vel komt te zitten. 

De vrouwen die mijn 1-op-1 traject volgen boeken de allerbeste resultaten. Enerzijds vanwege de persoonlijke aandacht, maar zeker ook vanwege de duur van het traject. Door langere tijd te werken aan jouw nieuwe levensstijl, verander je. Je mindset en jouw relatie met eten verandert en je lichaam heeft de tijd om zich te vormen. Dit is de ware transformatie die ik voor ogen heb om met jou te bereiken.


null

STUUR ME EEN BERICHTJE

Heb je vragen of wil je je aanmelden? 

Klik op een van de knoppen hieronder om een afspraak in te plannen of om contact op te nemen!