Over Shirley

Ik ben begin 50, zit middenin de overgang en ik ben sterker, 

fitter en gestroomlijnder dan ooit :)

7 jaar geleden lag ik nu waarschijnlijk uitgeput op de bank. Het is zondag, ik heb net een rondje hardgelopen en “beloon” mezelf nu met een doos cornetto’s. Hardlopen doe ik trouwens alleen op zondag. Vanavond, voordat ik naar bed ga, werk ik nog snel een pak koekjes en een zak chips naar binnen, want morgen is het maandag en dan moet ik weer streng zijn voor mezelf! Zo kwam ik de jaren door, in het weekend helemaal “los” en maandag tot vrijdagavond crashen op krap 1000 calorieën. Dat was mijn manier om slank te blijven. Skinny fat, weet ik nu. Slank, maar met een hoog vetpercentage en weinig spiermassa. Verre van gezond!


Toen ging ik scheiden en kwam ik in een half jaar tijd 17 kilo aan. Mijn strategie die jarenlang werkte, deed het niet meer! Ik at en at en at… Na 17 kilo ging de knop om. Tot hier en niet verder. Een vriendin sleepte me mee naar de sportschool en omdat ik toch niet wist hoe ik het zelf moest doen ging ik mee en beet ik mezelf door de spierpijn heen.

Lang verhaal kort… we zijn nu 7 jaar verder. En de Shirley van toen is er niet meer. Ik kwam in aanraking met allerlei “enge” dingen; krachttraining, macro’s, allemaal dingen waar ik het bestaan niet van wist. Had ik dit maar eerder geweten! Ik ben nu begin 50 en kan in alle oprechtheid zeggen; ik ben sterker, fitter en gestroomlijnder dan ooit. Heb volledige controle over mijn voeding, eet elke dag de lekkerste dingen en kan meer eten dan ooit zonder aan te komen. De jaren die volgde, heb ik gebruikt om alles te leren over voeding, afvallen, aankomen, training en de mentale & fysieke processen die bij al die zaken komen kijken.


En nu doe ik waar mijn hart ligt, jou helpen om te voelen dat JIJ in control bent, dat het leven je niet overkomt, maar dat JIJ de touwtjes in handen hebt. Ik gun je dat gevoel zo! En als ik daar een bijdrage in mag leveren, dan is mijn missie geslaagd!


null

STUUR ME EEN BERICHTJE

Heb je vragen of wil je je aanmelden? 

Klik op de knop hieronder om contact met mij op te nemen!