Reviews

Echt een aanrader, het SHAPE programma! 

Stop met diëten en begin aan een nieuwe levensstijl! Ik had dit programma wel 20 jaar geleden willen volgen, dan was me veel dieetleed bespaard gebleven!

ALINE -44 JAAR

Ik ben nu 4 maanden bezig met Shirley, met de 1 op 1 coaching. In 4 maanden tijd ben ik 12 kilo vet verloren (ik weet nu dat dat niet hetzelfde is als het getal op de weegschaal zien zakken) en 18 cm buikomvang. Ik heb een totaal andere kijk op voeding gekregen, daar waar ik dacht altijd best gezond te eten, weet ik nu dat dat niet persé zegt dat je niet teveel calorieën binnenkrijgt. Ik heb geleerd keuzes te maken, voeding te kiezen dat ik een 9 of een 10 geef en de uitgestelde beloning waar Shirley altijd zo op hamert is voor mij heilig geworden. 


Shirley trekt mij door moeilijke momenten heen en geeft me een schop onder m’n kont als ik dat nodig heb. Ik heb inmiddels zoveel geleerd, ik kijk uit naar de volgende 5 maanden want het kan alleen maar beter worden. En het laatste wonder: ik ben zelfs sporten leuk gaan vinden!

PETRA- 46 JAAR

3 jaar lang gaf ik de overgang de schuld van mijn overgewicht en mijn hoofdpijn. Ik wist eigenlijk wel dat dat niet de enige reden was, maar het kwam me mooi uit. Shirley hielp mij tijdens ons eerste telefoongesprek uit de droom en zei dat er heel veel mogelijk was, ook tijdens de overgang. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad dat ik dit traject begonnen ben, anders was ik inmiddels nog zwaarder geweest. Ik voel me een stuk energieker, ik pas mijn kleding van voor de overgang weer en mijn hoofdpijn is een heel stuk minder.

Shirley, bedankt!

HILDE - 54 JAAR

Tromgeroffel tadaaa ben je er klaar voor haha, Mijn nieuwe spijkerbroek 2 maten kleiner gekocht!! Dank voor je coaching. Jij bent goed voor mij, dit heb ik nodig!


MARIANNE

Ben heel blij met het resultaat tot nu toe. Vooral dat ik haast geen hoofdpijn meer heb. Dat vind ik bijna nog de grootste winst! Daar was ik zo zat van.


LAURA

Ik heb de uitslag van mijn bloedtest weer gehad... en die zijn goed, nog nooit zo goed geweest de afgelopen maanden! Mijn beginnende Diabetes 2 is opgelost!


ALINE